Blof ‘In het midden van alles’

Afgelopen week heb ik in Bergen op Zoom op locatie doorgebracht, poppodium Gebouw-T. Daar ben ik bezig geweest met Blof en crew om materiaal van het komende nieuwe album te vertalen naar een geschikte versie voor live performance. Het nieuwe album, ‘In het midden van alles’, bevat ten opzichte van eerdere albums behoorlijk wat gelaagdheid in de productie, en daar wilde de band veel aandacht aan besteden. De afgelopen weken heb ik dan ook al het relevante materiaal uit de studio gekregen, en een plan van aanpak gemaakt hoe dat live in te zetten. Tijdens de repetities deze week hebben we dat verder uitgewerkt. Blof werkt al meerdere jaren met liveseq, we hebben van de afgelopen dagen gelijk gebruik gemaakt om het oude materiaal nog eens door te nemen en aan te passen waar nodig. Daarnaast heb ik remote software gemaakt voor het systeem, gebaseerd op ideeën die ik eerder voor Anouk’s Symphonica in Rosso concerten heb ontwikkeld.

blof in het midden van alles