MMus examen

Heb onlangs mijn MMus examen (Master of Music) gehaald. Deze is bedoeld als tussenstap voor de MPhil die ik in het najaar aan de Bournemouth University ga afsluiten. MPhil is een researchmaster, een verkorte en uitgeklede versie van de PhD, en wordt toegekend na afronding van een thesis. Heb dan ook het afgelopen half jaar een pak papier van een kleine kilo bij elkaar geschreven met een onderzoek naar ‘design strategies in decentralised music production’, wat onlangs door professor Stephen Deutsch van BU is goedgekeurd voor submission. Het enige wat nu nog moet plaatsvinden is een viva, een examen waarbij ik het hele verhaal voor examinors moet verdedigen. Dat is overigens in tegenstelling tot bijvoorbeeld een nederlandse promotie geen formaliteit, dus nog wel even spannend.

bournemouth-university.jpg