Doe Maar en Anouk shows 2021

Deze zomer ben ik betrokken geweest bij de voorbereidingen van live shows van zowel Doe Maar als van Anouk. In beide gevallen was ik net als altijd verantwoordelijk voor sync content (live sequencing en dergelijke) en de systemen daar omheen. Vanwege mijn werkzaamheden bij de HKU werk ik daarbij tegenwoordig waar nodig samen met Jochem. Geweldig om weer met live muziek bezig te zijn na anderhalf jaar ‘stilte’! (Hoewel ik natuurlijk niet stil heb gezeten: HKU Muziek & Technologie draaiende houden tijdens corona is een behoorlijke klus…) Domper is natuurlijk dat de festival shows (oa Doe Maar – Down The Rabbit Hole) vooralsnog gecanceled zijn, ik zou daarbij live mee gaan draaien. Het glas is echter halfvol zullen we maar zeggen: het lijkt er vooralsnog op dat de reguliere concerten gewoon door kunnen gaan.