Liveseq Blof vuurdoop ‘Go Planet’ Enschede

Gisteren, voorafgaand aan een concert, in de Go Planet in Enschede een laatste technische doorloop gedaan met de Blof versie van Liveseq. (Bij deze versie loopt er video mee uit een bonsai drive, waarbij de band de baas blijft als het gaat om muzikale structuur, instarten enzovoort.) Met een adhoc wifi netwerk ingelogd in het systeem, zodat tijdens de doorloop nog wat laatste finetuning gedaan kon worden, met name wat betreft levels en latency. Die latency wordt veroorzaakt door de video mixer die tussen bonsai drive en de beamer zit, en moet gecompenseerd worden zodat beeld en geluid gelijk op blijven lopen. De hele setup werkte vlekkeloos zowel tijdens de doorloop als tijdens het concert, dus heeft zijn vuurdoop goed doorstaan. Blijft altijd spannend, hoeveel tests er ook gedaan worden, als die set staat te draaien met een paar duizend man in de zaal.
320_poster_website.jpg